Voor geriatrische revalidatie en herstel

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 28

 • 25 januari 2022

  Update Noro virus op De MARQ Leuvenaarstraat

  Vorige week maakten we bekend dat De MARQ locatie Leuvenaarstraat op beide etages te maken had met een uitbraak van het NORO virus dat buikgriep veroorzaakt. Inmiddels zijn we blij te kunnen melden dat onze revalidanten op de 1e etage weer opgeknapt zijn en ook weer visite kunnen ontvangen.

  Lees meer
 • Thebe De MARQ Surplus en Avoord tekenen intentieverklaring
  17 januari 2022

  Ondertekening intentieverklaring

  Op 17 januari 2022 hebben Thebe, De MARQ, Avoord en Surplus een intentieverklaring getekend. Dit ondertekenmoment markeert de start van een verkenning, waarin wordt onderzocht hoe er nog beter van elkaars kennis, ervaring en expertise gebruik gemaakt kan worden. Een mogelijke conclusie is dat Thebe toetreedt tot coöperatie De MARQ, waar Avoord en Surplus de oprichters en leden van zijn.

  Lees meer
 • De MARQ Etten-Leur
  17 januari 2022

  Corona uitbraak op locatie Etten-Leur

  Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn enkele revalidanten op De MARQ Etten-Leur besmet met Corona. Via onze site en persoonlijke berichtgeving houden we u op de hoogte van de situatie.

  Lees meer
 • 3 januari 2022

  Informatie over aanscherping maatregelen COVID-19 

  Binnen De MARQ nemen we maatregelen om de besmettingen met het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. Welke dit zijn kunt u in dit bericht lezen.

  Lees meer
 • 21 december 2021

  Bezoekersrichtlijnen nu en tijdens de feestdagen

  Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december en de opmars van de Omikron variant, zijn de richtlijnen voor bezoekers de komende tijd aangescherpt. Wij volgen hierbij zoveel mogelijk het beleid van de Rijkoverheid om Corona-besmettingen op onze locaties te voorkomen.

  Lees meer
 • Corona uitbraak op locatie Zevenbergen
  23 november 2021

  De MARQ Zevenbergen weer open voor bezoek

  Ondanks alle voorzorgsmaatregelen werd recent vastgesteld dat enkele revalidanten op De MARQ Zevenbergen besmet bleken met het COVID-19 virus. De locatie is in quarantaine gegaan en inmiddels weer veilig open voor bezoek.

  Lees meer