Voor geriatrische revalidatie en herstel

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 24

 • Corona uitbraak op locatie Zevenbergen
  23 november 2021

  De MARQ Zevenbergen weer open voor bezoek

  Ondanks alle voorzorgsmaatregelen werd recent vastgesteld dat enkele revalidanten op De MARQ Zevenbergen besmet bleken met het COVID-19 virus. De locatie is in quarantaine gegaan en inmiddels weer veilig open voor bezoek.

  Lees meer
 • 4 november 2021

  Informatie over aanscherping maatregelen COVID-19 

  Helaas lopen de Corona besmettingen en ziekenhuisopnames in het hele land weer op. Naar aanleiding van de persconferentie van 2 november jl. willen we u informeren over de maatregelen die we ook binnen De MARQ nemen om de besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. De maatregelen gaan donderdag 4 november in!     

  Lees meer
 • 1 oktober 2021

  Onze locatie Langendijk is verhuisd naar Merlinde

  Op donderdag 30 september werd om 15:00 uur de alcoholvrije champagne geopend en hebben we geproost om onze succesvolle verhuisdag te vieren samen met onze revalidanten en collega’s.

  Lees meer
 • 27 september 2021

  Onze locatie Langendijk gaat verhuizen!

  De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen voor onze verhuizing van Langendijk naar Merlinde. Locatie Langendijk sluit namelijk definitief haar deuren. Op deze locatie wordt over enkele jaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Onze verhuisdag staat donderdag 30 september gepland. Op die dag wordt onze revalidanten verhuisd naar onze nieuwe locatie Merlinde in Breda.

  Lees meer
 • 10 september 2021

  De MARQ en Thebe in Breda ondertekenen huurcontract bij Amphia

  Na de zomer in 2022 verhuizen De MARQ en Thebe hun Bredase revalidatie en herstel locaties naar een deel van Amphia Molengracht. Twee etages worden hiervoor speciaal voor De MARQ en Thebe verbouwd. Zo ontstaat een inspirerende omgeving om te revalideren en te werken. Na de verbouwing zijn er 108 plaatsen voor ouderen die revalideren of herstellen na een ingreep of na ziekte. De unieke samenwerking tussen De MARQ, Thebe en Amphia werd vandaag, vrijdag 10 september, bekrachtigd door het ondertekenen van de huurovereenkomst. Na de zomer van 2022 worden er de eerste revalidanten verwacht.

  Lees meer
 • 16 juli 2021

  Het Jaarbeeld 2020 is klaar en wij delen deze graag met u 

  De MARQ zet zich in voor corona en weet ook in 2020 revalidatie- en bedrijfsresultaten te behalen.   

  Lees meer