Voor geriatrische revalidatie en herstel

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 21

 • 10 september 2021

  De MARQ en Thebe in Breda ondertekenen huurcontract bij Amphia

  Na de zomer in 2022 verhuizen De MARQ en Thebe hun Bredase revalidatie en herstel locaties naar een deel van Amphia Molengracht. Twee etages worden hiervoor speciaal voor De MARQ en Thebe verbouwd. Zo ontstaat een inspirerende omgeving om te revalideren en te werken. Na de verbouwing zijn er 108 plaatsen voor ouderen die revalideren of herstellen na een ingreep of na ziekte. De unieke samenwerking tussen De MARQ, Thebe en Amphia werd vandaag, vrijdag 10 september, bekrachtigd door het ondertekenen van de huurovereenkomst. Na de zomer van 2022 worden er de eerste revalidanten verwacht.

  Lees meer
 • 16 juli 2021

  Het Jaarbeeld 2020 is klaar en wij delen deze graag met u 

  De MARQ zet zich in voor corona en weet ook in 2020 revalidatie- en bedrijfsresultaten te behalen.   

  Lees meer
 • 1 juli 2021

  Update bezoekersregeling

  Hoera eindelijk kunnen we elkaar weer-zien! Het gaat steeds beter met de cijfers rondom het corona virus. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en het aantal besmettingen blijft dalen. De overheid heeft daarom besloten om vanaf 26 juni verdere versoepelingen door te zetten. Dit betekent dat ook wij op onze locaties van de MARQ de corona maatregelen verder kunnen versoepelen.

  Lees meer
 • 11 mei 2021

  'De dag van de Beroerte' krijgt ook bij De MARQ veel aandacht

  Iedere tweede dinsdag van mei staan we in Europa stil bij ‘De dag van de Beroerte’. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor het herkennen van een beroerte (CVA) en wat u moet doen wanneer u of iemand in uw omgeving plotseling één van de verschijnselen van een beroerte heeft. Maar wat nou als u zelf een beroerte heeft (gehad)? Dan staan wij van de MARQ en van de CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen, voor u klaar.

  Lees meer
 • 18 maart 2021

  Jaarverslag Cliëntenraad 2019-2020

  Download hier het jaarverslag 2019-2020 van de Cliëntenraad van Demarq

  Lees meer
 • Logo Koning De MARQ
  26 november 2020

  Koning Willem-Alexander bezoekt De MARQ

  Koning Willem Alexander heeft woensdag 25 november een werkbezoek gebracht aan onze cohort-afdeling op de locatie Langendijk in Breda. De reden dat hij juist ons had uitgekozen om te bezoeken is het feit dat wij als De MARQ een unieke samenwerking hebben met Thebe.

  Lees meer