Voor geriatrische revalidatie en herstel

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 20

 • 13 februari 2021

  Nieuwe ingang voor bezoekers Leuvenaarstraat

  Op onze De MARQ locatie op de Leuvenaarstraat etage 2 in Breda is er een revalidant positief getest op corona. Wij volgen met dit gegeven onze protocollen direct op. Natuurlijk kunt u uw naaste nog gewoon bezoeken. Wij hebben echter wel een aparte ingang voor De MARQ afdelingen etage 1 en etage 2 gecreëerd voor bezoekers die op de fiets zijn of te voet naar De MARQ komen. De ingang is te vinden aan de Nieuwe Leuvenaarstraat. Volg vanaf daar de looproutes en neem de lift. Deze aparte ingang zal gebruikt worden tot nader order. Voor bezoekers die hun auto in de parkeergarage hebben gezet, kunnen wel via de trap en de hoofdingang naar binnen komen.

  Lees meer
 • 21 januari 2021

  Update bezoekersregeling

  Het coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Daarom is Nederland vanaf dinsdag 15 december in de strengste lockdown tot nu toe. De corona besmettingen dalen echter onvoldoende, daarom zijn er nieuwe maatregelen door de regering afgekondigd. Dit heeft ook gevolgen voor revalidanten en hun naasten bij De MARQ. Op onze locaties is daarom vanaf 20 januari 2021 één bezoeker per dag welkom. Voorheen waren er twee bezoekers per dag welkom. Ook treedt erop zaterdag 23 januari een avondklok in werking. Dit heeft voor de locatie Etten-Leur gevolgen voor de bezoektijden. 

  Lees meer
 • Logo Koning De MARQ
  26 november 2020

  Koning Willem-Alexander bezoekt De MARQ

  Koning Willem Alexander heeft woensdag 25 november een werkbezoek gebracht aan onze cohort-afdeling op de locatie Langendijk in Breda. De reden dat hij juist ons had uitgekozen om te bezoeken is het feit dat wij als De MARQ een unieke samenwerking hebben met Thebe.

  Lees meer
 • 10 november 2020

  Wilt u meer weten over de bezoekregeling?

  Laatste berichtgeving rondom het Coronavirus.

  Lees meer
 • Bezoekregeling
  3 november 2020

  Wilt u meer weten over de bezoekregeling?

  Via deze link vindt u alle informatie terug over de bezoekregeling tijdens coronatijd: www.demarq.nl/nieuws/corona

  Lees meer
 • Triagebedden
  23 april 2020

  Triagebedden De MARQ

  Inzet triagebedden voor grotere groep patiënten mogelijk.

  Lees meer