Voor geriatrische revalidatie en herstel

Over ons

Na een heup- of knieoperatie, ongeluk of beroerte, wilt u het liefst weer zo snel mogelijk terug naar uw oude vertrouwde situatie. Gewoon weer uw hobby uitoefenen, weer werken in de tuin, of samen met anderen weer gezellig op stap. Voor een deskundige én professionele behandeling, de juiste begeleiding en specifieke, persoonlijke zorg kunt u voortaan revalideren bij De MARQ. 

Bij De MARQ staat uw persoonlijk leven centraal in het revalidatieproces. Samen met u én uw naasten wordt er door een team van specialisten zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en artsen, gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelen. Alles is erop gericht dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

De MARQ is opgericht door de zorgorganisaties Avoord Zorg en Wonen en Surplus. Deze organisaties hebben hun krachten gebundeld en de geriatrische revalidatie ondergebracht in een nieuwe organisatie. Vanuit De MARQ is het mogelijk om de kwaliteit verder te verhogen en de zorg en behandeling verder te professionaliseren en te vernieuwen. Ook blijft het daardoor mogelijk om geriatrische revalidatie op verschillende plaatsen in de regio aan te bieden, zodat u in (de buurt van) uw woonplaats of die van uw naasten kan revalideren en herstellen. De MARQ heeft locaties in Etten-Leur, Zevenbergen en Breda.Wij verwelkomen u graag op één van onze locaties en zullen er alles aan doen om het revalidatietraject tot een succes te maken. Samen met ú, en uw naasten, maakt De MARQ meer mogelijk!