Voor geriatrische revalidatie en herstel

Naam en logo

Regelmatig horen wij van diverse mensen dat onze organisatie beschikt over een bijzondere naam en een prachtig logo. Dat geeft ons een blij gevoel en zorgt er voor dat wij elke dag vol enthousiasme aan het werk gaan. Met  gepaste trots vertellen wij u graag hoe de naam en het logo tot stand zijn gekomen.

Het logo van De MARQ weerspiegelt het revalidatieproces: het gaat met ups en downs. De vloeiende letters symboliseren de rivier de Mark die door het werkgebied slingert en de oprichters van De MARQ verbindt. Tevens bevat het logo een bepaalde sierlijkheid en zachtheid. De Q staat voor kwaliteit en geeft een bepaalde eigenzinnigheid weer en zorgt voor een chique uitstraling. Sommigen zien in het laatste deel van het logo een ‘smile’ of een krul. 

 

De pay-off ‘Maakt Meer Mogelijk’ duidt onder meer op het ontstaan van De MARQ. Door de krachten te bundelen en een coöperatie op te richten is er meer mogelijk op het gebied van geriatrische revalidatie. Het is ook een belofte aan u en uw naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt. Daarbij schuwen we niet om wegen te bewandelen die niet vanzelfsprekend zijn en out of the box te denken en te handelen. Wij doen er alles aan om u te helpen met het bereiken van uw persoonlijke revalidatiedoelen.