Voor geriatrische revalidatie en herstel

Update bezoekersregeling

01-07-2021

Hoera eindelijk kunnen we elkaar weer-zien! 

Het gaat steeds beter met de cijfers rondom het corona virus. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en het aantal besmettingen blijft dalen. De overheid heeft daarom besloten om vanaf 26 juni verdere versoepelingen door te zetten. Dit betekent dat ook wij op onze locaties van de MARQ de corona maatregelen verder kunnen versoepelen. 

Versoepelingsregeling dragen van mondkapjes 

Als u voor een langere tijd in een ruimte 1,5 meter afstand tot elkaar kan bewaren, zijn mondkapjes niet meer verplicht om te dragen. Een mondkapje dient nog wel gedragen te worden wanneer er langer dan 15 minuten in een ruimte geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden, zoals bijvoorbeeld bij zorgmomenten, of bij bepaalde behandelingen. Een mondkapje mag natuurlijk nog steeds gedragen worden, ook in de openbare ruimte, als u dat zelf wil. Dit kan dan ook een eigen mondkapje zijn.

Bezoek

Bezoekers hoeven zich niet meer in te schrijven bij de ingangen van al onze locaties. Er is ook geen beperking meer in het maximumaantal bezoekers per dag noch per keer.

Basismaatregelen blijven

Nog steeds houden we bij De MARQ altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Ook blijven de basismaatregelen zoals geen handen schudden, zoveel als mogelijk handen wassen en testen bij voor Corona verdachte klachten voor iedereen van kracht. Het beleid “De MARQ coronaproof” blijft gehandhaafd.