Voor geriatrische revalidatie en herstel

De verhuizing gaat beginnen!

13-09-2022

Amphia, Thebe en De MARQ hebben samen een gloednieuw centrum voor geriatrische revalidatie en herstel ingericht. Binnenkort gaat de verhuizing naar de eerste afdeling van de MARQ van start, het aftellen kan beginnen!

De Bredase locaties van De MARQ en het kantoor gaan in twee fases over naar de nieuwe plek. Op 21 en 22 september begint fase één. Dan verhuizen er in totaal 24 revalidanten die nu revalideren op de MARQ Leuvenaarstraat 2 naar De MARQ Molengracht. Er komt op die afdeling een capaciteit van 36 bedden. Later dit jaar openen er in Molengracht nog twee afdelingen van 36 bedden, deels van De MARQ en deels van Thebe.

Mensen die moeten revalideren en die dat bij De MARQ willen doen, kunnen vanaf 26 september kiezen uit de locaties Molengracht, Leuvenaarstraat, Zevenbergen of Etten-Leur, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en beschikbaarheid. De MARQ biedt hen mogelijkheid om te revalideren en herstellen binnen een therapeutisch klimaat. Dit volgt meestal na een ziekenhuisopname, verwijzing door de huisarts of vanuit de spoedeisende hulp.

De ontvangst van de eerste revalidanten is een bijzonder moment voor alle betrokkenen. De afgelopen periode hebben Thebe, De MARQ en Amphia zich enorm ingezet om dit mogelijk te maken. Het is dan ook iets waar we samen erg trots op zijn en naar uitkijken!

De tweede fase van de verhuizing volgt in december. Dan gaan de GRZ-afdeling van Thebe en de andere revalidatieafdeling van De MARQ op Leuvenaarstraat verhuizen naar Molengracht.

Zie voor het adres en praktische informatie ook: www.demarq.nl/locaties/de-marq-molengracht