Voor geriatrische revalidatie en herstel

Bezoekersrichtlijnen nu en tijdens de feestdagen

21-12-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december en de opmars van de Omikron variant, zijn de richtlijnen voor bezoekers de komende tijd aangescherpt. Wij volgen hierbij zoveel mogelijk het beleid van de Rijkoverheid om Corona-besmettingen op onze locaties te voorkomen.

We hanteren vanaf nu een maximum van 2 bezoekers per revalidant per dag. Alleen op 1e en 2e kerstdag en op 31 december gelden er versoepelingen. Dan zijn er maximaal 4 bezoekers  per revalidant toegestaan. Daarbij vragen wij echter wel om vooraf een zelftest te doen en eventuele klachten serieus te nemen (test u in dat geval óók bij de GGD). 

De volgende maatregelen blijven ook gelden op onze locaties:

• Geef elkaar de ruimte en houdt 1,5 meter afstand. 

• Denk aan de basisregels, zoals regelmatig uw handen wassen, geen handen schudden, niesen in uw elleboog, drukte voorkomen en goed ventileren. 

• Draag een mondkapje. Alleen als u op de eigen kamer bent van uw naaste, ruim voldoende afstand van elkaar houdt en zit, kunt u het mondkapje af doen. 

We snappen dat u met de feestdagen graag tijd met uw naaste doorbrengt. Uw bezoek wordt dan ook nog steeds erg gewaardeerd. Samen streven we ernaar om iedereen een zo aangenaam mogelijke tijd bij De MARQ te bieden en de revalidatie voort te kunnen zetten.

Geniet van de feestdagen en alvast een gezond nieuwjaar.